En omvälvande dag med slutdestination Idre

Hejsan kära vänner!

Denna torsdag har inte bara varit lång utan väldigt omvälvande. Jag klev upp 05 och begav mig till SATS Signalfabriken. Där öppnade jag gymmet och hann inte jobba allt för länge innan telefonen började ringa stup i kvarten, medlemmar vände sig till mig med frågor och alla undrade samma sak. Ska SATS stänga!?

Ja SATS stänger alla sina klubbar i två veckor som förebyggande åtgärd för att minska smittospridningen av Coronaviruset. För mig kom detta som en chock! Vad ska jag göra nu?

Planen för dagen var att jag efter jobbet skulle röra mig på en sponsrad resa vidare till Idre och jobba för NJIE och VM i puckelpist. Samtidigt som jobbet meddelar att de stänger så fick jag reda på att NJIE ställer in evenemanget. Och VM blir inte av. Med så stora chockerande besked på en och samma gång kändes verkligen hotet av viruset allvarligt.

Själva evenemanget är inställt men eftersom NJIE alltid är ansvarstagande och generös arbetsgivare så fick jag spontant kasta mig iväg från jobbet på en weekend till Idre. Även fast jag av olika anledningar åker själv så är detta inget man nej till. Tack bästa NJIE!

Resan upp var lång.

Först åkte jag från Sundbyberg till Västerås.

Från Västerås till Sala.

Från Sala till Borlänge.

Från Borlänge till Mora.

Från Mora till Älvdalen.

Från Älvdalen till Idre Fjäll.

Eftersom jag klev upp så tidigt, 05:00, känns det som en fröjd att äntligen få ligga i en säng och vara redo för att sova, 23:45. Och jag känner mig väldigt spänd och nyfiken på vad morgondagen kommer medföra.

Kanske lite besök av en viss person.. J? Vi får väll se.

Godnatt!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.