NJIE x IDRE

Hej kära vänner!

Hoppas allt är bra med er. Just nu sitter jag i en solig fönstersmyg i toppstugan på Idrefjället. Min älskade älskade J anlände igår kväll och sitter nu mitt emot mig med en öl i handen och vi blickar ut över idrefjällets snöiga toppar och dalar.

Igår åt jag frukost tillsammans med NJIE gänget i stugan, vi hämtade ut slalomskidor och sedan åkte jag massa slalom tillsammans med W. Vi testade nästan alla backar (iallafall alla gröna och båa) och föret var underbart. Solen sken men det var enormt blåsigt på toppen. Vi åkte tills benen var trötta och därefter öppnades en och annan öl och cider.

På kvällen bastade vi allihopa och när nattens mörker hade lagt sig över fjället så drog jag på mig vinterjackan och gick ut i kylan och mörkret. Ljuslyktorna från Idre-bussen skar genom den bläcksvarta natten och ut från bussen klev en omtumlad J. ”Vart har jag hamnat!?” Kunde man avläsa från hans ansiktsuttryck.

Kväll blev till natt och natt till morgon. Jag vaknade 07 och kunde inte somna om. J var helt utslagen och låg och drömde bredvid mig. Men jag hade myror i benen och gick upp för att jobba på min bok. Ett par rader hann jag skriva innan stugan vaknade till liv.

Vid kl 10 var vi redo och J och jag stod på slalomskidor i backen. Idag har vi åkt hela dagen och upplevt så otroligt vackra vyer, ätit våfflor i i den pittoreska våffelstugan och nu hamnat i toppstugan med solen strålandes genom fönstret.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.